az évszakok rendre elhozták ajándékaikat

schatten im herbst

amikor még kicsik voltunk, együtt játszottunk a levélbe borult nyári fák alatt; pitypangot szedtünk a mezőn, hogy hazavigyük; egész nap rúgtuk a port az árnyas ösvényeken, dagasztottuk a sarat, élvezettel szórtuk egymásra az őszi leveleket. a kor nem aggasztott bennünket. az évszakok rendre elhozták ajándékaikat, és nem éreztették velünk, hogy az idő nem múlik nyomtalanul felettünk. ám a fák közben kidőltek, a mezők és a poros ösvények nyomtalanul eltűntek. és mi lassan elérkeztünk életünk deléhez.

sétálj velem egyet és beszélgessünk el az elveszett időkről, melyek oly élénken élnek emlékeinkben, melyeket szívünk mélyén őrzünk! az élet most is szép, csak immár más világban élünk, és felismerjük egymás szemében a még mindig bennünk lakozó gyermeket, és elmosolyodunk, mert tudjuk, hogy semmi fontosat nem veszítettünk el útjaink során.

Pam Brown

Reklámok

az évszakok rendre elhozták ajándékaikat” bejegyzéshez ozzászólás

    1. nem csak te 😉 tegnap este találtam rá erre a szövegre és éjjel kapásból két gyerekkori barátomról álmodtam…

  1. Das ist sehr schön gesehen – ich hätte mal versucht das Motiv etwas zu beschneiden, sodass der Schatten mehr in den Vordergrund gerückt wäre. Ich denke, dass die Größe des Bildes das machbar gemacht hätte.

    lg, Anne

    1. anne, vielen dank für den tipp. ich neige leider immer noch sehr dazu, ALLES auf dem bild haben zu wollen. ich werde mal ein wenig experimentieren und das bild zu beschneiden, dass der schatten mehr raum bekommt bzw. alles andere eben wegkommt 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s