újra itthon – wieder zuhause

tegnaptól újra itthon vagyok. a két nap takarítással, mosással, bevásárlással és az erkély zöldjének rendbetételével telt. eléggé megsínylették a növények a távollétemet. hiába locsolgatta kedves szomszédasszonyom nagy gonddal öket, bizony jó néhány virág és zöldfüszer menthetetlenül odalett. már évek óta az az érzésem, hogy a növényeim nem szeretnek egyedül (értsd nélkülem) lenni. nem mintha olyan sokat foglalkoznék velük: locsolom öket és levágom az elszzáradt levelüket, elvirágzott virágjaikat. néha kapnak egy löttyintésnyi tápoldatot. ennyi.   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         seit zwei tagen bin ich wieder zu hause. bislang habe ich nur geputzt, wäsche gewaschen, eingekauft und den balkon wieder auf vordermann gebracht. meine abwesenheit haben die grünpflanzen nicht sehr gut verkraftet. ich beobachte seit jahren, dass meinen pflenzen was fehlt, wenn ich nicht da bin. 

újra itthon – wieder zuhause” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Hát én se énekelgetek nekik, de mindig olyan érzésem van nekem is, hogy még pár nap és nem birták volna tovább. Szerencsére mindig életre kelnek, csak némelyik olyan mint egy száraz piszkafa. 🙂 De azért nem dobom ki, mert szeretem őket, lehet ezért hiányzok nekik? Talán nálad is ez van! 🙂

    1. nálam sajnos tényleg annyira tönkrementgek, hoigy nem volt más választásom.

      szerintem ha énekelnék nekik, akkor még gyorsabban tönkre mennének 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s